Zomernacht van de Verbeelding

Foto: de Verbeelding

RHEDEN – Op zaterdag 2 juli wordt in Rheden de ‘Zomernacht van de Verbeelding‘ georganiseerd. De beste 7 columns van een eerdere columnwedstrijd, georganiseerd door de ‘Verbeelding‘, worden gepresenteerd. Ook wordt de winnaar/winnares bekend gemaakt.

Op deze zomeravond/nacht kunt u ook genieten van optredens van zangeres Esther Grotenbreg en singer-songwriter Jaimy Elia. Twee jonge talenten. Esther stamt uit de zeer muzikale Grotenbreg-familie uit Rheden. Jaimy won met de Boyband 4U de finale van Holland-Next Boy/Girlband bij SBS en stond met de eerste single “Bitter Taste ‘weken in de Top 40. Binnenkort is hij te zien in een nieuw tv-programma.

Esther en Jaimy zullen bij hun optreden begeleid worden door pianist en multi-instrumentalist Christan Grotenbreg.

De ‘Zomernacht van de Verbeelding‘ is op zaterdag 2 juli in het WIK-gebouw, IJsselsingel 95, Rheden. Vanaf 20.00 uur staan de deuren voor u open en het programma begint om 20.30 uur. De toegang is gratis.

Kom deze bijzondere zomeravond/-nacht mee genieten! Van harte welkom op deze slotactiviteit van het eerste seizoen van ‘De Verbeelding’.

Kijk voor meer informatie ook op: www.centrumdeverbeelding.nl.

Zomernacht van de Verbeelding

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen