Cycling paintings – Expositie Malou Claire in fietsenwinkel Arnhem

Foto:

ARNHEM – Dat kunst en fietsen heel goed samengaan, bewees fietsenwinkel CycleNation vorig jaar al met een expositie van Vincent van Eijk, ook bekend als The Man Next to God. Dit jaar is het de beurt aan Malou Claire. Van 22 november tot en met 21 december 2013 exposeert zij haar schilderijen en houtsnijwerken in de fietsenwinkel aan de Steenstraat in Arnhem. 

Eigenaar Jasper Meijerink: “Ik vind het mooi dat een object dat voor de meeste mensen een dagelijks gebruiksvoorwerp of een sportartikel is, ook een inspiratiebron op cultureel vlak kan zijn.” In haar werk Cycling paintings laat Malou Claire wielrenners zien zoals je ze normaal gesproken niet ziet. We kennen de wielrenners vooral als helden in de spotlights. Maar wat gebeurt er als ze van het podium afstappen? Malou Claire toont de sporthelden op hun meest kwetsbare momenten, buiten het zicht van het grote publiek. 
Met de expositie van Malou Claire, en vorig jaar van Vincent van Eijk, biedt CycleNation naast een bijzondere fietsenwinkel, een podium voor lokale kunstenaars. De expositie is vrij toegankelijk tijdens de openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Het adres is Steenstraat 52a in Arnhem.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
cyclenation
Een werk van Malou Claire
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen