Foto’s: Doesburg Binnenste Buiten

REGIO – Voor de vijftigste keer, vier volle dagen spektakel in de binnenstad van Doesburg, van 12 t/m 15 juli bij Doesburg Binnenste Buiten. Het evenement werd weer druk bezocht, ondanks het tegenvallende weer de eerste dagen.

Woensdag 12 juli opende de burgemeester van Doesburg het festijn om 11.00 uur, samen met een verrassende act van De Meulenvelders. Traditioneel bij de opening kregen alle bezoekers kaas, worst en boerenjongens. In de middag waren er in de Koepoortstraat bootcamps door I Am Sports, en gaf dansstudio Dance Skills een dansoptreden.

Donderdag 13 juli stond in het teken van straattheater er waren er vele optredens van diverse artiesten. ‘S avonds was er live muziek van De Foute Party van Q music en de beste Rolling Stones tribute-band, Gimme Shelter.

Vrijdag 14 juli waren de beste standwerkers van Gelderland te bewonderen in de strijd voor de kampioenstitel van onze Provincie. Er stonden meer dan honderd kramen met gevarieerde producten, en ook de straatmuzikanten en andere artiesten ontbraken niet.

Zaterdag 15 juli begon met de Clowntjesoptocht, begeleid door de Voormalige Schutterij, en konden kinderen zich laten schminken. Er waren die dag swingende klanken te horen van Zuid-Amerikaans percussiebands. De avond werd traditioneel afgesloten met live muziek op de Markt door de Doesburgse wereld-act: The Jibs.

Klik op de bovenste fot voor meer foto’s.

Het evenement is jaarlijks gratis toegankelijk, voor meer informatie kijk op: http://www.doesburgbb.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen