Kerstconcert Koorschool Katalin Szabó vol afwisseling en verrassingen

Foto:

VELP – Wie het traditionele Kerstconcert van Koorschool Katalin Szabó wil beluisteren is welkom op zondag 14 december om 16.00 uur in het NPB- gebouw aan de Dr. Fabiusstraat te Velp. 

De zangleerlingen van Katalin Szabó zijn druk in de weer en vol overgave bereiden zij dit concert voor. De pianobegeleiding is weer in de vertrouwde handen van Marianne Ratajski.
De drie groepen van de Koorschool, de Koorklas, het Kinderkoor en het Jeugdkoor doen allemaal mee. Kerstliederen zullen klinken, gezongen door groot en klein. Naast de Kerstliederen zingen de jongsten ook enkele kinderliedjes. 
Het Kinderkoor zingt een paar liederen uit de “Symfonie voor angsthazen en durfals”, een kinderconcert dat het Gelders Orkest met onder andere het Kinderkoor gaat uitvoeren in januari.
Het Jeugdkoor zingt Hongaarse en Engelse Kerstliederen. Voorts zingt het stukken van bekende componisten als Pablo Casals, Saint Saëns en Elton John. 
De zang wordt afgewisseld door instrumentale bijdragen van enkele jonge talenten, leerlingen van viooldocent Martijn Tjoelker en van klarinetdocente Corien Hoepman. De jonge Casper Jeukendrup, die meedoet aan de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers-ensemble en daar hoge ogen gooit, zal zijn eigen compositie uitvoeren.
Kaartverkoop
Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij boekhandel Jansen & De Feijter aan de Emmastraat te Velp. Volwassenen betalen € 8,- en kinderen tot 16 jaar € 4,-. 
Meer informatie: www.koorschoolvelp.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden