Dochter en Moeder zoeken Droomwereld

VELP – Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat Blanche en Mabel.
Blanche en Mable zijn moeder en dochter. Zij verblijven momenteel in een gastgezin maar komen graag naar het Dierentehuis om kennis te maken. Dit kan na het maken van een afspraak.
Blanche bleek drachtig toen zij als zwerver werd binnengebracht. Bij ons gastgezin is zij bevallen van haar dochter, Mable, zij is nu 11 weken oud. Hoe oud Blanche is, is niet bekend.
Moeder en dochter wonen binnenshuis en kunnen nu ook niet meer naar buiten. Het zou leuk zijn als zij bij elkaar kunnen blijven maar dit is niet noodzakelijk.
Diernummers 20862 en 20907
Kijk voor alle kenmerken op:
oqxvtet682zm5an8d633rpykt
Heeft u interesse? Geeft u Blanche en Mabel een tweede kans? 
Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. 
kl2jkfaa862hkvc63mvbbftoe
Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl  
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
u5lnfowhgg3t03sat8v84gnil
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen