Kindje wiegen in de Emmaüskerk te Dieren

DIEREN – Voor kinderen en ouders van de Emmaüskerk in Dieren is er op Eerste Kerstdag in de namiddag vanaf 15.00 uur het jaarlijkse “Kindje wiegen”. Dit jaar zijn ook ouders en kinderen uit de naburige locaties Brummen, De Steeg en Rheden, van harte welkom.

De uitnodiging is verruimd in het kader van het streven naar het vormen van een nieuwe geloofsgemeenschap van voormalige parochies langs de Veluwezoom. De kerk is vanaf 14.30 uur open voor de kinderen, die deze middag mee willen spelen met het kerstspel. 
Er is dan gelegenheid voor de kinderen om een rol te kiezen en zich vervolgens te verkleden. Om 15.00 uur start het kerstspel met de kinderen als deelnemers. Tijdens het kerstspel zal het bekende kerstverhaal van Dick Bruna worden voorgelezen en uitgebeeld door de kinderen. Het kerstspel zal door een gelegenheidskoor feestelijk worden aangekleed met kerstliederen. 
Ook de kerststal is die middag in de kerk is te bezichtigen. Voor de kinderen wacht na het kerstspel een passende consumptie.
Foto bron: kindjewiegen.nl 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen