Liedjes die je bij de keel grijpen

Foto: www.bendermuziek.nl

VELP – Op vrijdag 27 maart dendert Bender door met mooie Nederlandstalige chansons die je bij de keel grijpen. Die raken en ontroeren, liedjes ook vol vrolijkheid en levenslust. Wees erbij! U kunt nog reserveren!

De muziekgroep, die afgelopen zomer veel bekijks trok met de single “Wonder”, toert door het hele land en doet vrijdag 27 maart Velp aan. In het fraaie theater van Kastanjelaan 13 bent u van harte welkom vanaf 20.30 uur!

Een optreden van Bender moet je meemaken. De muzikaliteit en het enthousiasme van de muzikanten, de herkenbare teksten en de meeslepende , soms rauwe stem van zanger en componist/ liedschrijver Bert Vissers: het maakt iets in je los, je waant je even in een andere wereld. Of was het toch je eigen wereld?
Mooi om te horen is dat gitarist/arrangeur Tom Bak, contrabassist Jos Caspers en trompettist Rodney Calis zich jarenlang hebben gewijd aan verschillende muziekstijlen variërend van flamenco, latin, pop tot gipsy-jazz. Dit, gecombineerd met de verwantschap met onder andere Bram Vermeulen, Ramses Shaffy en Herman van Veen geeft de muziek van BENDER een eigen authentiek gezicht.

In mei 2012 verscheen het debuut album ‘Voor het te laat is’ dat door publiek en media met lof is ontvangen. In het voorjaar verschijnt de single ‘Van deze hoogte’ en in komend najaar wordt het 2e album verwacht.

Steeds vaker is Bender te zien en te beluisteren op de Nederlandse televisie en radio. Afgelopen zomer had Bender een ‘hit’ met het lied Wonder in samenwerking met voetbalverslaggever Evert Ten Napel, een alternatief voetballiedje, dat officieel door de VARA en de BNN als méést intelligent wk-liedje van 2014 is uitgeroepen. Een lied dat, zelfs bij verstokte voetbalhaters, veel waardering oogstte. Kortgeleden was Bender te gast in het televisieprogramma Tijd voor MAX op NPO 1.

Bender is voor de zomer 2015 nog te zien in theaters en op festivals in Etten-Leur, Oost- Souburg, Noord-laren, Lelystad, Meer-festival Hoofddorp, Vijfhuizen, Grevenbicht e.a.

Bender bestaat uit:

  • Bert Vissers – zang, piano, gitaar
  • Tom Bak – gitaar, zang
  • Jos Caspers – contrabas, zang
  • Rodney Calis – trompet, drums

Informatie Kastanjelaan 13:

  • Vrijdag 27 maart 2015 – Theater Kastanjelaan 13
  • Kastanjelaan 13 6883 HZ Velp
  • www.kastanjelaan13.nl
  • reserveren 026 361 00 90
  • Deuren open vanaf 20.30 uur
  • Entree: € 10,-

Voor meer informatie www.bendermuziek.nl of bezoek de facebookpagina van Bender.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen