‘Koele’ rommelmarkt in de Emmaüskerk

Foto: rheden.nieuws.nl, Theo Jansen

DIEREN – Op zaterdag 4 juli wordt aan de Rode Kruislaan in en rond de Emmaüskerk in Dieren van 9.30 tot 16 uur weer de 2-jaarlijkse rommelmarkt gehouden. Ook voor de editie van dit jaar zijn is weer een groot assortiment interessante spullen bijeengebracht.

De markt biedt dan ook voor elk wat wils. De gedachte “wie onze rommelmarkt kent, zoekt niet verder” is ook dit jaar weer van toepassing. Naast een uitgebreide diversiteit aan boeken, speelgoed en andere goederen is er een rad van avontuur met mooie prijzen.

Voor het eerst is er dit jaar een planten/stekjeshoek ingericht. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. In verband met de verwachte hoge temperaturen heeft de organisatie besloten de markt voor het grootste gedeelte in de kerk te houden.

Het gebouw is al vrij koel en met het beschikbare ventilatiesysteem wordt getracht een oase te creëren. Een reden temeer dus om deze markt zaterdag te bezoeken. Het verleden heeft geleerd dat de rommelmarkt en de Gelderse Jaarmarkt op het Calunaplein elkaar heel goed kunnen aanvullen en daarmee versterken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen