De Biesdel viert dierendag met Groenhorst Velp

Foto: Groenhorst Velp

VELP – Genieten! Dat is wat ze deden, de bewoners van Bejaardenhuis de Biesdel samen met de leerlingen van klas 3 vmbo van Groenhorst Velp.

Net als vorig jaar bezorgde de klas samen met de slang, kippen, ratjes en het konijn en met de docent dierverzorging, Remco van der Bolt, de ouderen een onvergetelijke ochtend.

Beestenboel bij de Biesdel VelpEen lichte opwinding heerste in de recreatieruimte van de Biesdel toen leerlingen bij de bewoners die dat leuk vonden een konijn of een puppy op schoot zetten. Maaike Dijkstra, activiteitenbegeleidster van de Biesdel vond de beestenboel van vorig jaar zo’n succes dat ze blij is dat Groenhorst Velp ook nu weer inging op de uitnodiging. De bordercollies met hun puppy’s die met hun eigenaren waren meegekomen waren lief en bijzonder populair bij iedereen.

Deze ‘aaiprojecten’ worden door diverse instanties in het hele land gehouden omdat ouderen in het algemeen positief reageren, opleven en genieten van de warmte en zachtheid van de dieren.

Beestenboel bij de Biesdel Velp
Meer informatie over de school en opleidingen is te vinden op http://www.groenhorstvelp.nl en http://www.facebook.com/groenhorstvelp.nl.

Meer informatie over de Biesdel; http://www.innoforte-zorg.nl/de-biesdel.html.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen