Heb jij tips voor de invulling van het nieuwe coalitieakkoord

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – In een vlog op Facebook vragen Ronald Haverkamp (lijsttrekker VVD) en Gea Hofstede (lijsttrekker PvdA) inwoners om tips voor de invulling van het nieuwe het coalitieakkoord.

Op dit moment zijn de onderhandelende partijen VVD, PvdA, CDA, D66 en ChristenUnie, onder leiding van de externe formateur Niels Joosten, druk bezig met het maken van afspraken. De plannen voor de komende 4 jaar worden vastgelegd in het coalitieakkoord. Omdat alle partijen, inclusief GroenLinks, GPRB en SP hebben uitgesproken dat zij de inbreng van de samenleving hierbij belangrijk vinden, doen Ronald en Gea nu deze oproep.

[email protected]

Zowel inwoners als verenigingen, als ondernemers als maatschappelijke organisaties kunnen tot 1 mei a.s. een reactie achterlaten op www.facebook.com/gemeenteRheden. Via het e-mailadres [email protected] is het ook mogelijk tips door te geven. En natuurlijk ook door het sturen van een brief naar de gemeente Rheden t.a.v. de griffie, Hoofdstraat 3, 6994 AB De Steeg.

Formateur

Als verkenner heeft Niels Joosten direct na de verkiezingen gesprekken gevoerd met alle partijen. Begin april rondde hij zijn onderzoek af voor het vormen van een nieuw gemeentebestuur. Daarna is Niels Joosten gestart als formateur om te onderhandelen over de inhoud van het coalitieakkoord.

Kijk voor meer informatie over de onderhandelingen op www.rheden.nl/verkiezingen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen