Gemeente Rheden peilt mening inwoners over cultuur

Foto: www.rhedenspreekt.nl

GEMEENTE RHEDEN – Sinds 24 mei kunnen alle inwoners van de gemeente Rheden via het digitale inwonerpanel, Rheden Spreekt, weer hun mening geven. Dit keer is het onderwerp cultuur.

Cultuur

Gemeente Rheden roept iedereen die een mening heeft over het culturele leven in de gemeente op om hun mening te geven via dit inwonerspanel. De enquête vraagt naar de waardering en bekendheid van de culturele sector in de gemeente. Aan bod komen bijvoorbeeld vragen over cultuureducatie, de mate waarin inwoners actief betrokken zijn op het gebied van cultuur en vragen over de culturele instellingen binnen de gemeente.

Geef uw mening

Alle inwoners en organisaties kunnen zich aanmelden voor het inwonerpanel via www.rhedenspreekt.nl. Na aanmelding ontvangt de deelnemer een e-mail met de uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek over cultuur. De vragenlijst kan nog tot maandag 18 juni worden ingevuld. Het is ook mogelijk om een vragenlijst op papier in te vullen. De vragenlijst is telefonisch op te vragen bij onderzoeksbureau Moventem T 0575-760227.

Inwonerpanel

Op dit moment doen ruim 1.200 inwoners mee. Meer panelleden zijn uiteraard altijd welkom. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via: www.rhedenspreekt.nl Na ieder onderzoek informeert de gemeente de deelnemers rechtstreeks over de resultaten en wat de gemeente daar mee doet.

Gegevens worden uitsluitend voor ‘Rheden Spreekt’ gebruikt en nooit aan derden verstrekt. De verwerking van de antwoorden gebeurt volledig anoniem.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen