Rhedense nieuwjaarsreceptie dit jaar in brandweerkazerne Dieren

Foto: visualhunt.com

DIEREN – Het college B&W van Rheden wil graag inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen op maandag 7 januari 2019 van 19.30 uur tot 21.30 uur ontmoeten op de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie.

De receptie vindt plaats in de brandweerkazerne aan de Burgemeester Bloemersstraat 1 in Dieren.

Met ingang van 2019 is de receptie elk jaar in een ander dorp, met een ander thema. In 2019 is het dorp Dieren en het thema is klimaat & duurzaamheid.

Rappend het nieuwe jaar in

Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom om het college, de gemeenteraad en elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Om 20.00 uur houdt burgemeester Carol van Eert zijn nieuwjaarstoespraak. Dorpswethouder van Dieren, Dorus Klomberg, geeft daarna een samenvatting van de Klimaatkaravaan. De Dierense Amir Ettaibi, winnaar van de internationale Global Goals Rap Challenge, zal samen met rapper Jermain Bridgewater het jaar 2019 rappend inluiden.

Aanmelden en parkeren

In verband met de organisatie, is het verzoek aan belangstellenden om zich vóór 21 december a.s. op te geven door het sturen van een mail naar [email protected] onder vermelding van het aantal personen.

De parkeerruimte rond de brandweergarage is beperkt daarom wordt aangeraden de auto (gratis) te parkeren in de parkeergarage bij het NS-station Dieren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen