Uitnodiging onderzoek over vrijwilligerswerk, mantelzorg, buurtwerk en algemene ondersteuning

Foto: Rheden Spreekt

GEMEENTE RHEDEN – Ben u al lid van het inwonerspanel Rheden Spreekt? Hierin worden 4 keer per jaar diverse vraagstukken die leven bij het bestuur van gemeente Rheden in onderzoeksvorm aangeboden aan de leden van het inwonerspanel Rheden Spreekt.

De gemeente Rheden wil inwoners helpen om zichzelf te redden en ook om het gemakkelijker te maken om anderen te helpen. De gemeente heeft samen met de inwoners gewerkt aan een aantal voorzieningen waarbij dit wordt ondersteund. De gemeente wil graag weten wat u van deze voorzieningen vindt. Denk daarbij aan voorzieningen voor vrijwilligerswerk, mantelzorg, buurtwerk en een algemene ondersteuning voor (oudere) inwoners.

Wilt u ook lid worden van Rheden Spreekt?

Kijk dan hier: https://www.rhedenspreekt.nl/home.html. Als lid van Rheden Spreekt heeft u direct invloed op de kwaliteit van uw leefomgeving, de gemeentelijke dienstverlening, beleid en projecten.

Met behulp van deze vragenlijst wil de gemeente inzicht krijgen in de mening van de inwoners over deze onderwerpen. De uitkomsten worden vergeleken met de uitkomsten van begin 2016 en 2017. De gemeente gebruikt de uitkomsten voor het verbeteren van voorzieningen voor u. Het invullen van de vragenlijst duurt, afhankelijk van uw antwoorden, ongeveer 10 minuten. U kunt de vragen beantwoorden op een moment wanneer het u uitkomt.

Doet u mee? Daar staat natuurlijk ook wat tegenover!

U krijgt namelijk exclusief inzicht in de resultaten van de onderzoeken waar u aan meedoet en een toelichting van de gemeente op wat zij met alle input doen. Schrijf je nu in en denk mee over de toekomst! https://www.rhedenspreekt.nl/home.html

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0