Marit, Luc en Edgar gefeliciteerd!

Foto:

SPANKEREN – Muziekvereniging Wilhelmina blijft een constante stroom jeugdleden produceren. Het jubileumjaar wordt succesvol afgesloten met een totaal van 6 jeugdleden met diploma.

In juni slaagden Karlien Eskes en Danique Terhorst voor praktijk examen A op Bugel en Sanne Besselink en Sven Terhorst voor praktijk examen B op respectievelijk Sopraan-saxofoon en Alt-saxofoon.
Afgelopen zaterdag slaagden de trompettisten Marit Bruns en Luc Spruijt voor praktijk examen B. Beide examenkandidaten behaalden fraaie cijfers en slaagden met glans. 
Muziekdocent Edgar Lutke was vol trots op de resultaten, maar vooral omdat zowel Luc als Marit aangegeven hebben de opleiding voort te zetten en uit te kijken naar de volgende stap, het C diploma.
Voorzitter Kees Buter is vol lof over de prestaties van Luc, Marit en muziekdocent Edgar Lutke.
 
“Muziekvereniging Wilhelmina groeit tegen de trend in. Dit is te danken aan het vakmanschap van Edgar Lutke alsmede een groep enthousiaste vrijwilligers rondom de jeugdleden”. 
 
Meer informatie over Muziekvereniging “Wilhelmina” te Spankeren vindt u op de website www.wilhelmina-spankeren.nl.
 
Op de foto van links naar rechts; Marit Bruns, Edgar Lutke & Luc Spruijt
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen