Echtpaar Kluin-Ouwerkerk 65jaar getrouwd!

VELP – Op zaterdag 14 februari bracht om 14.30 uur, burgemeester Petra van Wingerden-Boers een bezoek aan het echtpaar Kluin-Ouwerkerk ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk. De precieze datum is 15 februari maar aangezien dat op een zondag is heeft het paar besloten vandaag het feest te vieren. Het bruidspaar woont in het woon-/zorgcentrum Middelhagenhof, Middelhagenhof 71, 6883 JK in Velp.

De heer Goossen (Anthon) Kluin is geboren in Zutphen op 24 juni 1924. Mevrouw Hilligje (Hillie) Ouwerkerk is geboren in Haarlem op 24 juli 1923. Zij hebben elkaar ontmoet bij een bondsdag van de gereformeerde jeugdvereniging van Zutphen en Apeldoorn. De heer Kluin is geboren en getogen in Zutphen. Mevrouw is met ouders, broers en zussen verhuisd van Haarlem naar Apeldoorn. Het echtpaar heeft samen gewoond in Zutphen, Sittard, Doetinchem en Velp.

Ze hebben 3 kinderen, 2 dochters en een zoon, 5 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen. Mevrouw houdt van lezen en puzzelen. Samen kijkt het echtpaar veel televisie, vooral allerlei sporten zijn favoriet.

2015-02-14 Echtpaar Kluin 65 jaar getrouwd010

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen