Echtpaar Amelsbeek – Van der Klooster 60 jaar getrouwd!

VELP – Op maandag 16 maart om 15.00 uur bracht burgemeester mevrouw Petra van Wingerden een bezoek aan het echtpaar Amelsbeek- Van der Klooster te Velp, ter gelegenheid van hun 60-jarig huwelijk.

De heer Hendrik Meijert Karel Amelsbeek is geboren op 9 februari 1926 in Rotterdam. Mevrouw Jannie Amelsbeek-Van der Klooster is eveneens in Rotterdam geboren op 28 november 1929. Het echtpaar heeft elkaar ontmoet bij een tante van mevrouw Amelsbeek in Arnhem.

Na een aantal jaren verkering en verloving zijn ze op 16 maart 1955 getrouwd. In 1956 is hun zoon Henk geboren en in 1959 hun dochter Els. De eerste jaren hebben ze in Rotterdam gewoond. In verband met het werk van de heer Amelsbeek is het gezin 1969 verhuisd naar Velp. Het bleek dat deze omgeving ook nog eens gezonder voor hen was.

Het echtpaar heeft 3 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen, waar ze erg trots op zijn. Ze vinden het erg leuk om met het hele stel naar de McDonald’s te gaan. De hobby van mevrouw is breien en de heer leest de krant uitvoerig om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Sinds enige jaren wonen ze in het Lorentzhuis waar ze het erg naar hun zin hebben.

De heer en mevrouw Amelsbeek hopen nog vele jaren van elkaar en de ( klein)kinderen te mogen genieten.

Rijnstraat 16-3-15   003

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen