Gefeliciteerd Allemaal! Met het behalen van jullie HaFa-examens

Van March & Showband Rheden slaagden Jiske Schoppers en Lobke Schoppers voor hun A-examen. Van de Gelreband Dieren slaagde Elena Koenen voor A. Van Sempre Crescendo Laag Soeren slaagden Lieke Nijborg en Job de Beurs voor hun B-examen.Van harmonie La Fraternité Brummen slaagde Sven Gerritsen voor A en van Harmonieorkest Brummen slaagden Marjet Damsté, Ruben Janssen, Joris Ottens en Hans Ottens eveneens voor hun A-examen.

In totaal gingen er tien leerlingen van muziekverenigingen uit de regio op voor de landelijk erkende diploma´s A en B. Allen zijn zeer overtuigend geslaagd!
Nadat de kandidaten een paar weken geleden al het theoretische gedeelte hadden gehaald was dan zaterdag het praktijkexamen. 
Maandenlang hadden de leerlingen zich samen met hun docent voorbereid op dit examen en hoewel de zenuwen sommigen af en toe wat parten speelden waren de resultaten uitstekend. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen