Kermis, Vogelschieten en Jaarmarkt van Rheden voor Oranje

Foto:

RHEDEN – Oranjevereniging Rheden voor Oranje organiseert eind mei weer diverse activiteiten in Rheden. Dat begint op Hemelvaartsdag met de kermis en op zondag 28 mei is het Vogelschieten en de Jaarmarkt.

Kermis

Donderdag 25 mei tot en met zondag 28 mei is er Kermis rond het Mr. B. van Leeuwenplein. De kermis is donderdag t/m zaterdag geopend van 14:00 tot 23:00 uur en is zondag open van 12:00 tot 18:00 uur. Leden van Rheden voor Oranje krijgen gratis 2 attractiekaartjes voor deze kermis. Zij kunnen deze kaartjes op vrijdag (van 19:00 tot 19:30 uur) en zaterdag (15:00 tot 16:00 uur) afhalen bij het bestuur van RVO, die met mooi weer te vinden zal zijn op het terras van “Ons Huis” en bij slechter weer binnen in het café.

Bent u nog géén lid van Rheden voor Oranje? Geen probleem, als u zich alsnog ter plaatse inschrijft als lid kunt u direct meeprofiteren van deze actie!

Jaarmarkt

Zondag 28 mei staat in het teken van de Jaarmarkt. Van 11:00 tot 17:00 uur zal het weer een gezellige drukte zijn in de Groenestraat in Rheden met allerlei kraampjes.

Vogelschieten

Bij het plein aan de pomp (eveneens Groenestraat in Rheden) kunt u op zondag 28 mei een poging wagen om schutterskoning te worden. Om 15:00 uur begin aldaar het vogelschieten. Voor het geval u helemaal niet bekend bent met vogelschieten: een houten vogel wordt in een schuttersbak omhoog gehesen. Voor het schieten van verschillende onderdelen (de bal, de kop, de staart, de linkervleugel, de rechtervleugel en de romp) kunnen punten worden gescoord.

Vanzelfsprekend is degene die de meeste punten behaalt de nieuwe schutterskoning. Het vogelschieten is voor iedereen vanaf 18 jaar toegankelijk. Deelname kost EUR 5,- per persoon. Inschrijven is mogelijk vanaf 14:00 bij de stand van de Oranjevereniging, te vinden op hetzelfde plein.

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.rhedenvoororanje.nl/

Rheden voor Oranje

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen