De Compressport Veluwezoomtrail op 17 en 18 juni komt er weer aan

Foto: Veluwezoomtrail

DIEREN – De Veluwezoomtrail is de oudste trail van Nederland en start op 17 en 18 juni in Dieren. De afstanden zijn op zaterdag 11km, 18, km en 25km. Op zondag 15km, 33km en 57km.

Zondag zijn de afstanden het zwaarst omdat we dan de Posbank een paar keer op en aflopen. We hebben weer een mooi deelnemersveld met lopers uit Nederland Duitsland en Belgiƫ. Wil je mee doen dan kan dat nog, deelnemers kunnen zich nog inschrijven tot 5 juni, daarna niet meer.

Dit jaar is de 11km in de afstanden opgenomen. Dit is een wat vlakker parcours en leuk voor mensen die nog niet eerder een trail gelopen hebben. Er zitten wel een paar mooie uitdagingen in met mul zand en een paar kleine klimmetjes.

De 15km heeft het hoogste stijgingspercentage per km. De 57km komt ook door het Deelerwoud en maakt een mooie grote lus met aan het eind een paar mooie klimmen over de stuwwal bij Rheden waardoor deze een pittig slot kent.

De organisatie heeft een nieuwe sponsor gevonden in Compressport. Dit is een merk voor loopkleding en gespecialiseerd in effectieve loopkleding. Mocht je mee willen helpen dan ben je welkom en kun je je via de site aanmelden.

De CompressportVeluwezoomtrail wordt georganiseerd door Loopgroep Jan Strijker. Voor info kijk op http://www.veluwezoomtrail.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen