Grote opkomst bij het Ouder-Kind Bootcamp Rheden

Foto: Ouder Kind Bootcamp Rheden

RHEDEN – Prachtig weer, een mooie centraal gelegen plek in Rheden en een groep van ongeveer dertig enthousiaste kinderen en ouders vormden de ingrediënten voor een geslaagde activiteit.

Op Hemelvaartsdag organiseerde Bootcamp Rheden een sportieve familie-activiteit; het Ouder-Kind Bootcamp.

De warming-up verliep hardlopend naar het veld bij De Del en Koningsland, waar een parcours met oefeningen klaar stond. Van squats met z’n tweeën of drieën tot push-ups op basis van het aantal ogen van de gegooide dobbelstenen; de afwisseling van oefeningen zorgde voor een leuke en gezellige work-out voor jong en oud.

Buitensport
Buitensporten wordt steeds populairder, zeker nu de zomer eraan komt. Bootcamp Rheden springt hierop in door een training aan te bieden voor iedereen die niet de tijd heeft om in teamverband te sporten, maar wel een of twee uur in de week wil besteden aan een actieve work-out in groepsverband. In een groep sporten werkt stimulerend en je helpt elkaar om het beste uit jezelf te halen.

Erwin Falter:
“Het maakt niet uit of je beginner of gevorderd bent. Doordat we conditionele onderdelen afwisselen met krachtoefeningen die worden uitgevoerd met het eigen lichaamsgewicht, is een bootcamp-training voor iedereen geschikt. Dit hebben we afgelopen donderdag tijdens de Ouder-Kind Bootcamp nog een keer bewezen.”

Gezien de grote opkomst, het enthousiasme en de positieve reacties zal Bootcamp Rheden deze Ouder-Kind Bootcamp vaker aanbieden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen