MHC Dieren zoekt enthousiaste hockeyers

Foto: MHC Dieren

DIEREN – MHC Dieren is een familieclub waar spelplezier en gezelligheid voorop staan. Voor volgend hockeyseizoen zijn ze op zoek naar enthousiaste hockeyers (m/v) zowel voor de senioren- als voor de jeugdteams.

Bovendien verhuizen ze komend seizoen naar een nieuw complex. Verhuis jij met hen mee?

Voor Dames 1 zijn ze op zoek naar dames die met een jonge, gezellige groep meiden de uitdaging aan willen gaan om te kijken hoe ver zij kunnen komen in de 3e klasse. Dit seizoen presteerden ze met een mix van jong en oud boven verwachting goed en het doel is om volgend seizoen met een verjongde selectie wederom de verrassing van de competitie te worden.

Dus ben jij die ambitieuze resultaatgerichte hockeyster? Train dan mee! Je bent van harte welkom op dinsdag en vrijdag (van 20.00 – 21.30 uur) op de reguliere trainingen.

Dames 2 is een nieuw op te richten damesteam. Een groep ervaren speelsters uit het huidige dames 1 is op zoek naar hockeysters die het leuk vinden om fanatisme met gezelligheid te combineren. Sluit jij aan bij dit gezellige team mét ambitie? Op 30 mei kun je van 20.00 – 21.30 uur meetrainen om te kijken of dit wat voor je is. Graag tot dan!

De Veterinnen zijn ook op zoek naar versterking. Zij zoeken dames die 30+ zijn, van gezelligheid houden en op recreatief niveau willen hockeyen. Wil je ervaren hoe gezellig dit team ècht is, is meer dan welkom op de woensdagavonden vanaf 20.30 uur om aan te sluiten bij deze training.

Ook voor de jongens-teams zijn ze op zoek. Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en lijkt het je leuk om een keer te komen kijken of hockey wat voor jou is? Ga dan eens langs tijdens één van de trainingen en train mee. Aanmelden voor één of meerdere proeftrainingen kan via [email protected]

En bij de heren-teams is ook nog voldoende plek. Ben jij 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om op recreatief niveau te (leren) hockeyen? Dan hebben zij diverse heren teams die op zoek zijn naar jou! Hockeyervaring is natuurlijk welkom, maar geen vereiste om een keer vrijblijvend te komen kijken.

Het gaat de club vooral om het spelplezier en de gezelligheid. Aanmelden voor één of meerdere proeftrainingen kan via [email protected]

Is je interesse gewekt en wil je graag bij één van de teams meetrainen, dan kun je je aanmelden via [email protected] of op 06-45147904.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen