Wandelgroepen Dieren een succes! Loop jij al mee?

Foto: Sportbedrijf Rheden

DIEREN – De beweegcoaches van Sportbedrijf Rheden, Hayke van Valburg en Manon Janssen, begeleiden twee wandelgroepen in Dieren. De wandelgroepen worden georganiseerd samen met verschillende partners uit Dieren en zijn een groot succes.

Elke maandag wandelt er om half 11 een groep die mee doet met de Nationale Diabetes Challenge. De start is bij Fysioplein 9 te Dieren. Mensen die de Challenge aan willen gaan om eind september een vierdaagse te lopen, kunnen aansluiten bij deze groep. Iedereen is welkom, ook als je geen diabetes hebt.

Daarnaast lopen er elke dinsdagochtend om half 11 gemiddeld 15 mensen in twee verschillende groepen een korte of lange wandeling. Er wordt gestart bij fysiotherapie Het Centrum te Dieren. Beide dagen kan er gewandeld worden op eigen niveau en de wandeling is kosteloos. Er wordt altijd afgesloten met een kopje koffie of thee.

Vind je het leuk om mee te wandelen op een van de dagen, of allebei de dagen, neem dan contact op met Manon Janssen | (06) 28 81 15 15 | [email protected] of kijk voor meer informatie op onze website http://www.sportbedrijfrheden.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen