Eerste ‘Festival Goed Groen’ krijgt zeker een vervolg!

VELP – Afgelopen donderdag werd voor de eerste keer het ‘Festival Goed Groen’ georganiseerd door het Groenhorstcollege te Velp. Spectaculaire bloemwerken, livemuziek, proeverijen en verkoopkraampjes er was van alles te beleven.

Het festival had een afwisselend programma waaronder een kleurrijke expositie van spectaculair bloemwerk gemaakt door alle MBO klassen en ook de examenkandidaten lieten hun mooiste bloemwerken zien. Er waren tafeldecoraties, (bruids)boeketten, kransen, plantaardige hoeden, rouwdecoraties.

Demonstraties

Bezoekers die thuis ook graag creatief bloemwerk willen maken, konden vanaf 18.00 uur een kijkje nemen bij praktische demonstraties, uiteraard verzorgd door leerlingen. Hanneke Frankema, bekend uit de jury van Hollands beste Bloemstylist, beoordeelde het examenwerk en praatte de avond aan elkaar.

Cadeau artikelen, zelfgemaakte granola en livemuziek

Ondernemers uit de regio bemanden verkoopkraampjes met onder andere biologische groene wijnen, trendy lifestyle producten van hergebruikte materialen, tweedehands boeken, met kip en pulled pork gevulde wraps en huisgemaakte frites met truffelmayonaise.

Leerlingen boden hippe veldboeketjes en zelfgemaakte granola te koop aan. Uiteraard kon er ook geproefd worden. Bij dit alles was er gezellige livemuziek door ‘Julio’s Suitcase’.

Het festival wordt een jaarlijks terugkerend evenement.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen