Kom naar ‘De dag van de gezonde voeding’!

Foto: Gemeente Rheden & Het Rhedens

DIEREN – Op 16 juni aanstaande organiseren scholengemeenschap ’t Rhedens en gemeente Rheden ‘De dag van de gezonde voeding’. Naast gezonde voeding is samen eten belangrijk. Je geniet meer van de maaltijd, het is gezellig en ‘zien eten doet eten’,

Met de juiste voeding krijg je een beter geheugen, sterkere botten en spieren en word je gezonder oud. Tijdens deze middag worden hierover workshops en lezingen gegeven. Aan het woord komen onder andere een diëtist, een leefstijlcoach en een specialist in voeding en dementie. En er kan een gezonde lunch genuttigd worden met wethouder Tjebbe Vugts.

Lunch mee

Vanaf 12.00 uur kunnen mensen voor €3,50 samen met wethouder Vugts genieten van een gezonde lunch. Daarvoor kunnen zij zich tot 11 juni aanmelden via de website http://www.meelunchen.nl. Na de lunch kunnen mensen gratis deelnemen aan de workshops. Alle workshops worden gegeven in of rondom het schoolgebouw van ’t Rhedens in Dieren.

Wethouder Vugts:

‘Gezondheid is je grootste rijkdom’. We willen tenslotte allemaal gezond en vitaal blijven ook als we ouder worden. Wat niet iedereen weet is dat er op dit vlak veel verandert als je ouder wordt. Goed om eens met elkaar over te praten onder het genot van een lekker én gezond broodje.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen