Zaterdag 10 juni is de 41e editie van de Vael Ouwe Fietstoertocht

Foto: Vael Ouwe

DIEREN – Het is weer bijna zover. Zaterdag 10 juni zal voor de 41e keer de Vael Ouwe fietstoertocht worden gehouden. Deze met drie sterren bekroonde NTFU Toertocht. is een ware belevenis voor de sportieve toerfietser.

Een dikke 10!

NTFU klassiekers scoren op alle punten van het Kwaliteitssysteem Wielersportevenementen (KWS) een dikke tien. Dat is onder andere te merken aan een prima organisatie, voortreffelijk uitgepijlde routes en de verzorging onderweg. Ook goed om te vermelden is dat de Vael Ouwe fietstoertocht leidt door fraaie natuurgebieden van de Veluwe en door het Nationaal Park Veluwezoom. Kortom deze prachtige fietsdag mag niet gemist worden.

Vael Ouwe

Afstanden van 50, 100 en 160 km maken het mogelijk dat zowel de recreatieve als de prestatiegerichte toerfietser kunnen deelnemen. Inschrijven kan zaterdag bij de start in de kantine van de Dierensche Boys aan de Admiraal Helfrichlaan 95 te Dieren. Hier zal ook gefinisht worden. Na afloop is er volop ruimte en gezelligheid om na te praten onder het genot van een koel drankje en/of versnapering. Voor info zie www.vaelouwe.nl .

Champion Mondial Retrofestival Gazelle

Tegelijkertijd met de Vael Ouwe Toertocht vindt het Champion Mondial Retrofestival plaats. Gazelle die dit evenement organiseert nodigt iedereen uit die nog in bezit is van een oude, nostalgische fiets zoals de Gazelle Champion Mondial om hieraan deel te nemen. Er wordt een tocht verreden van 25 en 50 km die aansluit op het Vael Ouwe parcours. Voor inlichtingen zie ook http://www.gazelle.nl/championmondial.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen