Maarten Tjallingii terug op de Posbank

Foto: Expeditie Junior

RHEDEN – In 2016 veroverde wielrenner Maarten Tjallingii de blauwe bergtrui tijdens de Giro ‘d Italia op de Posbank. Nu gaat hij op zondag 2 juli 2017 samen met de deelnemers van Expeditie Junior wederom de Zijpenberg beklimmen.

Expeditie Junior is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kinderen in de leeftijd tussen de 6 en 14 jaar oud de Zijpenberg, op de Posbank, zo vaak mogelijk beklimmen voor het goede doel Orange Babies.

De kinderen komen spelenderwijs in aanraking met fietsen en wielrennen, daarnaast fietsen ze voor hun eigen gezondheid en die van de kinderen in Afrika.

Nieuw dit jaar!

Wandel mee voor Orange Babies. Loop door de prachtige natuur van de Veluwe naar de top van de Zijpenberg. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Fiets jij op 2 juli met Maarten Tjallingii de Zijpenberg op? Voor inschrijven klik HIER

Kijk voor meer informatie op expeditiejunior.com.

Het goede doel:
Orange Babies is een stichting met als voornaamste doel het helpen van zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika. Daarnaast biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben.

Dit doet Orange Babies onder andere door het bieden van een melkprogramma en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.

Expeditie Junior

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen