Huisdier van de week: Levendige Lani zoekt een Actieve Aanpakker

Foto: Dierentehuis Arnhem en Omstreken

VELP – Lani is een temperamentvolle hond van 7 jaar. Als er iets om haar heen gebeurd, zoals een eend die in de sloot landt, een fiets die nadert, een auto die langs rijdt, zal ze daar echt op reageren.

Rust

Het is belangrijk om rust te krijgen in haar, omdat ze anders niet bereikbaar en in de hand te houden is. Dierentehuis Arnhem en Omstreken zoekt een plek met een matige hoeveelheid prikkels, want anders wordt ze te druk.

Iemand met kennis van pittige herders, die consequent blijft ook als Lani haar lieve, knuffelige bui heeft.

Lani

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Lani

Diernummer 24794

Voor meer informatie: http://www.dierentehuisarnhem.nl/product/lani/

Heeft u interesse? Geeft u Lani een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

Dierentehuis Arnhem e.o.

Reacties