Posbank Cross-Duathlon Velp uitverkocht

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Begin juni ging de inschrijving open van de Posbank Cross-Duathlon te Velp. Nog geen anderhalve maand later hebben 343 atleten zich verzekerd van een startbewijs voor deelname op zaterdag 30 september. Hiermee is de deelnemerslimiet bereikt en sluit de voor-inschrijving.

Er is een wachtlijst opgesteld voor deelnemers die achter het net hebben gevist. Op de deelnemerslijst prijken diverse topatleten: o.a. Linda Van Vliet, Dieuwertje Poort, Riika Vreeswijk-Kelja, Hendrik Venema, Nick van Tol, Jeroen Brands, Ferdinand Oldeman en de Belg Willem Dierckx.

Op zaterdag 30 september is de eerste startgroep om 11:00 uur met de korte afstand bestaande uit 4,5 km trailrun, 10 km mtb en afsluitend 2 km trailrun. De lange afstand (7 km trailrun, 21 km mtb, 3 km trailrun) start om 12:30 uur op het terrein op van scoutinggroep de Markesteen bij Buitenplaats Beekhuizen.

De leden van scoutinggroep de Markesteen zijn gastheer van het evenement. Niet alleen stellen zij hun terrein beschikbaar als evenementenlocatie, ook zorgen zij voor catering en een ruime vrijwilligersinzet. Langs het wedstrijdparcours, in de bossen rondom de Emma Pyramide, zijn o.a. leden van MTB Arnhem aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Er zijn nog een aantal vrijwilligerstaken vacant. Onder andere inzet langs het parcours en/of bij de wisselzone op het start/finish-terrein. Aanmelden en meer informatie via [email protected]l

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen