Open Dag van de Buurt bij Buurthuis de Poort

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Ook dit jaar organiseert Buurthuis de Poort bij de start van ons nieuwe seizoen weer een Open Dag van de Buurt. Op zondag 3 september 2017 van 10.00 uur tot 16.00 uur is Buurthuis de Poort weer open en is er weer van alles te doen voor jong en oud. Natuurlijk is de toegang gratis!

Presentaties

Alle activiteitengroepen presenteren zich deze dag aan alle geïnteresseerden. Heeft u zich bijvoorbeeld voorgenomen om iets leuks of ontspannends voor uzelf te gaan doen, kom dan zeker een kijkje nemen. De vrijwilligers van het Velpsch Maal, Naaiclub de Knopsspeld, de Linedance groep, Gezond Bewegen groep, het Repair Café, BOMMEN op muziek, jokeren, klaverjassen, of jeu de boules er is altijd wel iets bij dat u aanspreekt.

Nieuwe deelnemers zijn welkom

Vrijwel alle groepen hebben plaats voor nieuwe deelnemers of hebben de mogelijkheid om een nieuwe groep op te starten als daar behoefte aan is. Op onze website kunt u van te voren al een kijkje nemen bij de groepen (http://www.buurthuisdepoort.nl/activiteiten)

Kleedjesmarkt

Daarnaast is er die dag rondom Buurthuis de Poort weer een kleedjesmarkt. Er zijn nog grondplaatsen te reserveren voor particulieren en het is helemaal gratis. Er zijn nog grondplaatsen beschikbaar. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de beheerder in Buurthuis de Poort. Heeckerensstraat 201 of via 026 848 17 53.

Hapje, drankje, muziek en kinderactiviteiten

Natuurlijk is er deze dag ook een hapje en een drankje te koop. De muziek wordt verzorgd door DJ’s van Radio de Kleine Zwerver. Tot slot is er natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen hun eigen popcorn of suikerspin maken en vermaken zich buiten met spelletjes en een springkussen, want ook de Kidsclub van Buurthuis de Poort is actief op deze Open Dag van de Buurt.

Genoeg te doen!

Houdt u de website en facebookpagina goed in de gaten voor deze en alle andere activiteiten van Buurthuis de Poort. Zet de datum vast in uw agenda, want er is genoeg te doen op zondag 3 september 2017 en vrijwilligers en bestuur van Buurthuis de Poort ontvangt u graag. Tot dan!

Open Dag van de Buurt

  • Wat: Open Dag van de Buurt
  • Wanneer: 3 september 2017 van 10.00 uur tot 16.00 uur
  • Waar: Buurthuis de Poort
  • Adres: Heeckerensstraat 201 | 6882 DA Velp.
  • Telefoon: 026 – 848 17 53
  • Kosten: Gratis. Eten en drinken tegen betaling.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen