Arjan foodmobiel op De Beemd in Velp

Foto: Arjan Arjan Veldink

VELP/REGIO – Arjan Veldink uit Lathum reist met zijn Foodmobiel naar vele locaties binnen Nederland, binnenkort is hij met een vaste standplaats te vinden op De Beemd in Velp.

Foodmobiel

Met zijn Foodmobiel haakt hij in op de beroemde foodfestivals die helemaal in opkomst zijn. Arjan verkoopt geen friet maar verschillende warme broodjes, zoals pulled pork, broodje pittige kip, broodjes met eigengemaakte gehaktballen, broodje braadworst, tosti’s en saté.

In de wintermaanden wordt zijn assortiment uitgebreid met eigengemaakte erwtensoep, en broodjes rookworst met zuurkool.

Arjan:
“Ik was bij een klant op het industrieterrein De Beemd in Velp, en die vertelde mij dat er vraag is naar een Foodmobiel op het industrieterrein omdat er niks is qua eten voor de medewerkers van de vele bedrijven die daar zitten, en ze dus altijd moeten uitwijken naar Rheden.

Ik ga aan die vraag voldoen door vanaf 1 augustus 2017 op woensdag en vrijdag van 12.00 tot 13.30 uur op De Beemd te staan om de bedrijven en gasten tegemoet te komen door mijn heerlijke broodjes te verkopen.”

Meer mogelijkheden

Bedrijven kunnen ook bij de Arjan-foodmobiel een All -Inn catering bestellen, dit betekent dat Arjan twee uur bij het bedrijf komt te staan met zijn mobiel zodat de mensen 2 uur onbeperkt kunnen eten. ( door vooraf een keuze te maken uit 2 arrangementen) Tevens kunnen bedrijven catering laten bezorgen voor bijvoorbeeld vergaderingen, feesten en activiteiten.

Meer informatie zie de website en/of like https://www.facebook.com/Arjans-food-mobiel

 

Arjans Foodmobiel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen