Podotherapie kan oudere voeten helpen

Foto: Ons Raadhuis

VELP – Op donderdag 17 augustus 14.00 – 15.30 uur geven podotherapeuten Maartje Mouchart en Aniek van Mourik een presentatie over wat hun vak u als oudere kan brengen. Maartje heeft een grote en succesvolle praktijk (www.podotherapie-arnhem.nl) en één van de locaties is in het Gezondheidscentrum op de Rozendaalselaan in Velp.

Podotherapeuten behandelen klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van voeten en/of benen en natuurlijk het looppatroon. Dit kunnen ook klachten hogerop in het lichaam zijn bijvoorbeeld enkel-, knie-, heup-, en rugklachten.

Maartje, Aniek en hun collega’s hebben veel ervaring met het behandelen van ouderen. Zijn zullen op deze interactieve bijeenkomst dan ook de krenten uit de pap presenteren. Is er nog hoop voor ouderen die zelf denken dat er niets meer te doen is aan hun loopklachten? Kan een podotherapeutisch advies en – hulpmiddel daar wat aan doen? Verder kunt u alle vragen stellen waar u bij een eerder consult niet aan toegekomen bent.

De lezing is van 14.00 – 15.30 uur. De kosten zijn 1 strip (2,50). In Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1 6881 SK Velp 026-8449140 [email protected]. En voor meer informatie kijk ook op www.onsraadhuis.com. Graag van te voren aanmelden voor deze lezing.

Ons Raadhuis is gestart met een serie medische lezingen. Het doel is om BIG-geregistreerde zorgverleners, waar iedereen in meerdere of mindere mate mee te maken heeft, in een andere setting eens te horen en te bevragen. De mensen die komen spreken hebben veel ervaring met 55+. De lezingen worden gehouden op donderdag van 14.00 – 15.30 uur.