Wie help jij om een verborgen talent te ontdekken?

Foto: www.riqq.nl

GEMEENTE RHEDEN – Cultuurbedrijf RIQQ geeft na de zomer kunstzinnige workshops weg aan senioren die aanmoediging kunnen gebruiken.

Bewoners van de gemeente Rheden kunnen het cadeau aanvragen voor een andere bewoner: een vriend, buurvrouw, cliënt of oom; iemand die een talent heeft, maar daar nog niets of niets meer mee doet.

Drie gratis workshops in een zelf te kiezen kunstdiscipline

Cultuurbedrijf RIQQ bood de afgelopen jaren op verschillende momenten huiskamerconcertjes aan: bewoners van Rheden mochten een vriendin, buurvrouw of kennis aandragen die een vrolijke noot kon gebruiken. Iemand blij mogen maken met muziek, ervaren wij als heel bijzonder. Maar voor wie zelf aan de slag wil met muziek, beeldende kunst, poëzie of welk talent dan ook, heeft RIQQ nu een nieuw aanbod: drie gratis workshops in een zelf te kiezen kunstdiscipline.

En ook hier mogen bewoners van Rheden weer andere bewoners mee verrassen! Cultuurbedrijf RIQQ vindt het namelijk belangrijk dat iedereen in Rheden zijn of haar passie kan uitoefenen. Ook mensen voor wie de drempel om aan een cursus buitenshuis mee te doen, hoog is.

Heb jij een vriend(in) met een verborgen talent, die daar al een hele tijd niets meer mee doet, maar stiekem wel graag zou willen? Of heb je een buurman die altijd al had willen zingen, schilderen, musiceren of schrijven, maar zichzelf te oud vindt om nog aan iets nieuws te beginnen? Kortom, ken jij iemand die je het gunt om met zijn of haar passie bezig te zijn? Geef hem of haar dan via RIQQ drie workshops cadeau! Een professionele kunstvakdocent komt één op één, aan huis, les geven. Desgewenst is er eerst een kennismaking.

Verborgen Talenten en Rimpelingen

Mocht de ontvanger van dit creatieve cadeau de smaak te pakken krijgen, dan is er de mogelijkheid om mee te doen aan het project ‘Verborgen Talenten’. Verborgen Talenten maakt deel uit van het seniorenproject Rimpelingen, dat mogelijk wordt gemaakt door het Oranjefonds, VSB fonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo en de gemeente Rheden.

Iemand aandragen? Dat kan vanaf 21 augustus via [email protected] of bel 0313-415603.