Huisdier van de week: Grillige Wanthi zoekt een Warm Gezin

Foto: Dierentehuis Arnhem en Omstreken

VELP – Wanthi is een lieve, rustige kat die graag haar eigen gang gaat. Ze komt graag af en toe op schoot liggen en aaien vindt ze ook fijn. Wanthi geeft het goed aan als ze er klaar mee is, ze loopt dan weg of begint te slaan (volgens vorige eigenaar zonder nagels).

Ze vindt het leuk om balletjes te apporteren. We willen Wanthi niet bij (kleine) kinderen plaatsen, ze kan nog wel eens slaan bij ongewenst oppakken of benaderen.
Wanthi moet naar buiten kunnen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Wanthi.

Wanthi

Diernummer: 14335

Voor meer informatie: http://www.dierentehuisarnhem.nl/product/wanthi/

Heeft u interesse? Geeft u Wanthi een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

Dierentehuis Arnhem e.o.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen