Bloemschikcursus bij Groei & Bloei Veluwezoom

Foto: Groei & Bloei Veluwezoom

SPANKEREN – Op donderdag 7 september start weer de nieuwe bloemschikcursus van Groei & Bloei Veluwezoom. Deze cursus van 8 lessen wordt onder deskundige leiding gegeven vanaf september t/m april.

De leidinggevenden van de cursus zullen enkele voorbeeldstukken maken waarin een bepaalde techniek of thema wordt gebruikt. De cursisten kunnen deze stukken tijdens de daaropvolgende les, indien nodig met hulp en advies van de leiding, zelf maken.

De kosten van de cursus bedragen voor de 8 lessen € 53,00 voor leden, € 68,00 voor niet leden. Koffie/thee met een versnapering en het te gebruiken (bind)draad, krammen, kling, etc. zijn bij het lesgeld inbegrepen.

De cursist dient zelf te zorgen voor de natuurlijke materialen zoals (bloemen, blad, etc.) plus de ondergrond (oase, schaal, schotel, vaas, etc.)

De cursus wordt gegeven in het gezellige zaaltje de Kerkhorst, Dorpsweg 65 A te Spankeren. Tijdstip: van 20.00 uur tot plm. 22.00 uur.

Meer informatie: www.veluwezoom.groei.nl, voor vragen kunt u mailen naar: [email protected], of telefonisch na 18.00 uur via: 0313-474158

Bloemschikcursus

Bloemschikcursus

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen