Mathilde Santing en Neco Novellas & de Amsterdam Klezmer Band

Foto: Cultuurbedrijf RiQQ

VELP – De keuze is lastig, maar misschien moet je zaterdag 26 én zondag 27 augustus gewoon naar Openluchttheater De Pinkenberg gaan. Zaterdagavond Mathilde Santing en Neco Novellas en zondagmiddag de Amsterdam Klezmer Band.

Mathilde Santing en Neco Novellas Mathilde Santing

Met haar prachtige liedjes weet ze al meer dan 30 jaar haar publiek te raken. Neco Novellas woont geruime tijd in Nederland en heeft zich gespecialiseerd in het zingen en spelen van Afrikaanse muziek met een Braziliaanse twist. In dit programma daagt Thijs Borsten hen zowel de Afrikaanse klanken en de klassiekers van Mathilde te zingen. Zaterdagavond 20.00 uur.

Amsterdam Klezmer BandAmsterdam Klezmer Band

De band komt van de straat en van het conservatorium, houdt van traditie en vernieuwing, blaast festivaltenten omver en trekt tranen in theaters. De band speelt klezmer en Balkan, ska en jazz, zigeuner en hiphop. Het is van alles, maar bovenal is het feest. Zondagmiddag 15.00 uur.

Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Het Rhedens, Kleiberglaan 1 in Rozendaal. Informatie hierover op de dag van de voorstelling vanaf 10.00 uur ’s morgens, of op telefoonnummer: 026-3641912.

Voor meer informatie en het reserveren van kaartjes kun je terecht op http://www.depinkenberg.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen