‘Paniek op de prairie!’ Bij huttenbouwweek Madierodam!

Foto: Madierodam

DIEREN – Aanstaande maandag gaat Madierodam 2017 van start, met als thema: Paniek op de prairie. Van maandag 21 augustus tot vrijdag 25 augustus, is het weer zo ver, de leukste week van Dieren, Madierodam, de huttenbouwweek!

In deze week wordt er hutten gebouwd, geknutseld, spelletjes gedaan, workshops gegeven, is er een sportdag en nog veel meer!

‘Paniek op de prairie!’

Madierodam staat dit jaar in het thema van ‘Paniek op de prairie’! Met leuke activiteiten voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 uit Dieren.

Inschrijven

Heeft u uw kind nog niet ingeschreven, dit is geen probleem! Vanaf 08:00 uur bent u welkom op het terrein aan de Admiraal Helfrichlaan te Dieren.

De kosten hiervoor zijn als volgt:

  • Mini’s € 17,50 (Kinderen die naar groep 1 of 2 gaan)
  • Maxi’s € 22,50 (Kinderen die naar groep 3 of hoger gaan)
  • Bent u in het bezit van een Gelrepas? Neemt u deze dan mee en profiteer van 50% korting.

Slapen in je zelfgemaakte hut

Voor de kinderen uit groep 7 & 8 bestaat er de mogelijkheid om donderdagnacht in hun zelf gemaakte hut te komen slapen, indien het weer het toelaat. Zij gaan dan om 16:00 uur naar huis en wij zien ze graag na het avondeten tussen 18:30 en 19:00 terug.

Even komen helpen

Om dit alles in goede banen te laten verlopen vraagt de organisatie ouders om per ingeschreven kind minimaal 1 dag in het weekend, voor of na, of tijdens de Madierodamweek te komen helpen.

Afsluiting met feestavond

Op de vrijdagavond sluit de organisatie deze prachtige week af met een gezellige feestavond waarop ook alle ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden welkom zijn.

De organisatie ziet uw kind graag komen.

Paniek op de prairie!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen