Sport-, cultuur- en activiteitenmarkt Cirkel om de Dorpskerk

Foto: Cirkel om de Dorpskerk

RHEDEN – Vrijdag 15 september van 16.00 tot 21.00 uur is er een sport-, cultuur- en activiteitenmarkt rondom en in de dorpskerk te Rheden. De organisatie ligt in handen van de Protestantse Dorpskerkgemeenschap en Sport- en Healthclub De Cirkel.

Vrijwel alle (sport)verenigingen uit het dorp Rheden zijn vertegenwoordigd. Bovendien is er naast de sportactiviteiten, een doorlopend programma in de kerk.

Doel van het evenement is om bekendheid te geven aan alles wat er op sportief, cultureel en maatschappelijk vlak in het dorp gebeurt. Er is dan ook een dermate uitgebreid en gevarieerd aanbod, dat er voor heel jong tot heel oud iets te doen en te beleven valt.

Er is zelfs een heuse dresscode. Alle bezoekers wordt gevraagd om in een sportieve outfit te komen. Zo kunnen de bezoekers op hun best meedoen met de sportactiviteiten, zoals korfbal, tennis, tafeltennis, voetbal, volleybal, judo, turnen en meer.

Onderdelen van het hoofdprogramma in de dorpskerk zijn; Optredens van zowel de March & Showband Rheden als de Het Rhedens Fanfare Corps, vertoning van historische beelden van het dorp Rheden, doorlopende rondleidingen van het historisch kerkgebouw, demonstraties van diverse sporten zoals tafeltennis en tevens is er een zang, dans en een orgelconcert.

Voor meer informatie zie het Facebook Event of kijk op http://www.dorpskerkrheden.nl of op http://www.decirkel.nl.

Cirkel om de Dorpskerk

Cirkel om de Dorpskerk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen