Restaurant La Padella Velp, een langgekoesterde wens is uitgekomen!

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op 12 juli 2017 opende Restaurant La Padella, officieel haar deuren. Een langgekoesterde wens is uitgekomen voor de heer Aricagun, al bijna 20 jaar, eigenaar van Shoarma Grillroom Pizzeria La Padella in Velp en nu dus ook van Restaurant La Padella.

Het naast de Pizzeria gelegen pand aan Rozendaalselaan 12 kwam vrij om het prachtige nieuwe restaurant in te realiseren. Restaurant La Padella serveert eerlijke Italiaanse gerechten en biedt een uitgebreide kaart aan in een prettige sfeer en in een moderne setting.

Het restaurant heeft binnen, ruimte voor ongeveer 60 personen. Er is een klein terras aan de voorzijde van het pand en in de achtertuin is er een overdekte buitenruimte voor nog eens 40 gasten.

Restaurant La Padella is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 16:30 uur, de keuken sluit om 21:30 uur. Het personeel is vriendelijk en de ambiance is sfeervol. De prijzen zijn vergelijkbaar met de meeste andere restaurants in Velp en omgeving.

Restaurant La Padella

Aricagun:

“De Pizzeria & Grillroom is eigenlijk niet geschikt om gasten te laten eten, die mogelijkheid hebben we nu wel. Gasten kunnen nu culinair genieten van hoogstaande Italiaanse gerechten in ons nieuwe restaurant. Ondanks de vakantieperiode zijn we tevreden over de hoeveelheid gasten die het nieuwe restaurant inmiddels weten te vinden, we zien dit groeien.”

Reserveren is niet noodzakelijk maar wilt u verzekerd zijn van een tafeltje dan is reserveren wel wenselijk. Reserveren kan via de contactpagina van de website of door te bellen naar 026-3799360.

Kok gezocht

Restaurant La Padella heeft nu één kok en is nog op zoek naar een extra kok. Bent u een zelfstandige kok die zich in een enthousiast team wil aansluiten? Solliciteer dan, u kunt uw sollicitatie en curriculum vitae sturen naar: [email protected]

Bent u benieuwd naar de gerechten die er allemaal te krijgen zijn? Kijk dan op: https://www.restaurantlapadella.nl en like ook: https://www.facebook.com/LaPadellaRestaurant

Restaurant La Padella

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen