Velps Herinneringsalbum voor burgemeester

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op zondagmiddag 29 oktober organiseert het dorp Velp als afscheidsgroet een feestje voor burgemeester Petra van Wingerden-Boers.

De burgemeester treedt af per 1 januari 2018 en eind december is de officiële receptie voor genodigden in het gemeentehuis in De Steeg. Het is de wens van mevrouw Van Wingerden om daaraan voorafgaand in elk dorp in de gemeente Rheden afscheid te nemen op een wijze die past bij dat dorp.

En dan vooral ongedwongen, luchtig en opgewekt.

Het Velpse Comité Afscheid Burgemeester, bestaande uit de dames Irene Bosnak en Gety Hengeveld en de heren Klaas Eldering, Arjan Flipse en Marten Zweers, gaat nog niet verklappen wat het programma op die middag zal zijn (de burgemeester leest mee…).

Maar om iedereen in het dorp de gelegenheid te geven mee te werken, bij deze een oproep.

Verenigingen, stichtingen, organisaties, particulieren kunnen meewerken aan een Velps Herinneringsalbum. Op een door het Comité aangeleverd A4-tje kan men herinnering(en) aan burgemeester Van Wingerden opschrijven of een bedankje of een wens noteren.

Ook foto’s, tekeningen of een geprinte tekst kunnen erop geplakt worden. De bijdragen worden gebundeld tot een Herinneringsalbum dat tijdens het afscheidsfeest aan de burgemeester wordt overhandigd.

Bij dat afscheidsfeest op 29 oktober zijn alle Velpenaren natuurlijk van harte welkom.

De speciale pagina’s voor het album en informatie liggen (gratis) klaar bij de fa. Storm Plastificeren & Copyservice in de Rozendaalselaan, hoek Wilhelminastraat. Open: di tm vr 9.00 tot 18.00 uur; za 9.00 tot 17.00 uur.

Inleveren vóór 1 oktober op hetzelfde adres of bij Irene Bosnak, Vijverlaan 9, Velp.