Horrordome; Halloween is nooit meer hetzelfde

Foto:

REGIO – Volgens oud-medewerkers en ex-gedetineerden spookt het in de voormalige koepelgevangenis in Arnhem. Ben jij de thrillseeker die deze ontmoetingen wel aan durft tijdens horrordome?

Mega spookhuis

Van 20 oktober t/m 4 november 2017 verandert iedere vrijdag en zaterdag het terrein van de voormalige koepelgevangenis in een mega spookhuis. In 3 spookhuizen, gebaseerd op de horrorfilms Saw, Chucky en IT, lopen meerdere acteurs om jou de spannendste avond van je leven te bezorgen.

Jigsaw, Chucky en IT

Onder begeleiding van licht, geluid en special effects loop je in een groep met maximaal 8 personen door een van de spookhuizen. Het is niet uitgesloten dat Jigsaw enkele van zijn slachtoffers achter heeft gelaten in zijn spookhuis.

“Een verlaten gevangenis is dé perfecte locatie voor een groots en angstaanjagende Halloween.”

Samenwerking Pathé

In de spookhuizen ben je tussen de 15 en 25 minuten per spookhuis zoet. Hierna kan je bijkomen in een van de groene zones, waar ook de mogelijkheid is voor een hapje en een drankje. Tevens is er een mogelijkheid om ook een bioscoopkaartje van Pathé bij te boeken zodat je naar IT, of (vanaf 27 oktober) naar de nieuwe SAW8 kan om nog even verder te griezelen.

Helmut

Als kers op de taart is het ook mogelijk om Helmut te ontmoeten. Helmut zweeft al sinds 1886 door de koepelgevangenis. 4 Seasons Events heeft deze gedaante bereid gevonden om enkele keren per avond in de koepel te verschijnen.

Koop je ticket

Horrordome is onder de 16 jaar enkel onder begeleiding van een volwassene te bezoeken. Voor wie durft: op www.horrordome.nl kun je de verschillende tickets kopen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen