Plantenruilbeurs Groei & Bloei Veluwezoom in De Steeg

Foto: Groei & Bloei Veluwezoom

DE STEEG – De najaarsplantenruilbeurs  vindt plaats op zaterdagochtend 7 oktober van 10.00 tot 11.30 uur in en rond ’t Parkhuis, Parkweg 5, De Steeg.

Unieke kans

Zowel leden als niet-leden van Groei & Bloei zijn welkom om mee te doen aan deze gezellige bijeenkomst. Het is een unieke kans om uw plantenbestand aan te vullen of uit te breiden. U ontmoet hier tuinfanaten die vaak bijzondere planten inbrengen en met wie u van gedachten kunt wisselen over het wel en wee van uw tuin.

Protocol

Het programma verloopt volgens een vast protocol. Als u hieraan mee wilt doen dan is het de bedoeling dat u vanaf 9.30 uur uw planten, stekken, bollen en knollen inbrengt en deze uitstalt, liefst met een kaartje met naam, kleur, hoogte, enz.

Als u geen materiaal kunt inbrengen dan bent u toch van harte welkom en u kunt gewoon meedoen, want misschien hebt u toevallig pas een nieuwe tuin.

Koffie & Thee

Na het uitstallen gaan de deelnemers om 10.00 uur naar binnen aan de koffie/thee en koek, een gezellig babbeltje, alvast de prijzen bekijken en lootjes kopen.

Daarna begint de plantenruilbeurs

Om het aanbod van planten zo eerlijk mogelijk te verdelen, mag bij het eerste fluitje van de voorzitter één plant worden “gescoord”. Bij het tweede fluitje twee planten en daarna mag u meenemen wat u maar wilt.

Verloting

Het leukste deel van de ochtend komt dan nog: de verloting. Hiervoor staat een tafel met mooie prijzen klaar.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen