Ontmoetingscentrum De Paperclip bestaat 40 jaar!

VELP – Ontmoetingscentrum De Paperclip aan de Eiberstraat te Velp, bestaat dit jaar 40 jaar zij vieren dit jubileum op 28, 29 en 30 september. Wethouder Constans Pos kwam ook op de receptie om het bestuur te feliciteren en overhandigde een envelop namens de gemeente Rheden.

Op donderdag 28 september was er een receptie voor genodigde en belangstellenden zij werden met champagne ontvangen. Hierna werd iedereen hartelijk welkom geheten door Jan Huurman, die namens het bestuur de sprekers aankondigde.

Wethouder Constans Pos het woord hij feliciteerde de paperclip met haar 40-jarig jubileum en gaf nog eens het belang van de vrijwilligers aan, geen één club kan zonder hen. Na zijn toespraak overhandigde hij namens de gemeente Rheden een envelope aan de voorzitter van de Paperclip. Ook aftredend voorzitter Eric de Winter van de 84-jarige schaakvereniging V.S.V. feliciteerde de Paperclip in zijn toespraak.

Op 29 september wordt er een grandioos Jazz-concert met de negenmans formatie van de Ol’Stars georganiseerd, bekend van talloze optredens en Jazzfestivals. Dit is een feestje dat De Paperclip aanbiedt aan de inwoners van Velp en omstreken. De toegang is gratis net als de overheerlijke hapjes die geserveerd gaan worden. De drankjes zijn, voor een bescheiden prijs, voor eigen rekening. Zaal open om 19.00, aanvang concert 19.30 uur.

De laatste avond is voor de zeer gewaardeerde vrijwilligers die zich op deze avond laten verrassen door het organiserende comité.

Op 28, 29 en 30 september is er ook een speciale door Museum Velp ingerichte expositie: De Tijdlijn van Velp met Tijdlijnfilm, kijk voor meer informatie op: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/106923/museum-velp-gast-jubilerende-paperclip/

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen