Medewerker productie gezocht bij WATER159 BV in De Steeg/Rheden

Foto: WATER159 BV

RHEDEN/DE STEEG – WATER159 BV bottelt mineraalwater op Landgoed Rhederoord (De Steeg). Uit de aQaaQa bron van landgoed Rhederoord stroomt het bronwater van WATER159. Kleinschalig, niet teveel en met respect voor de natuur.

Ben jij geïnteresseerd en lijkt deze baan je wel iets en vindt je het leuk om te werken in een klein team maar soms ook zelfstandig, lees dan snel verder!

De functie

Natuurlijk bronwaterAls Medewerker productie ben je na een korte inwerkperiode in staat om geheel zelfstandig de etiketteermachine in te stellen en te bedienen. Het vouwen van dozen, etiketteren van flessen en het verpakken hiervan behoort ook tot de werkzaamheden.

Maar het etiketteren en verpakken is niet je enige taak. Als medewerker productie wordt er meer van je verwacht, wij bottelen ons water zelf en ook die werkzaamheden horen erbij. Dit doen wij in onze bottelarij op het landgoed, dit gebeurt handmatig en kleinschalig.

Als medewerker productie ben je ook hierin na een korte inwerkperiode in staat om geheel zelfstandig de bottelmachine in te stellen en te bedienen. Daarnaast zorg je voor een schone werkplek en controleer je regelmatig of alles goed en zorgvuldig verloopt.

Wat WATER159 BV van jou verwacht:

  • Je werkt zelfstandig en weet van aanpakken
  • Je werkt netjes en secuur
  • Je hebt geen afwachtende houding, maar pakt dingen proactief op en durft te vragen
  • Je stelt de juiste prioriteiten
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt goed met werkdruk omgaan
  • Werkervaring in een productie omgeving is een Pré
  • Je bent flexibel in werktijden en woont in de omgeving van Rheden/De Steeg

WATER159 BV biedt een leuke functie in een klein prettig team. Je zult gemiddeld 16 tot 24 uur per week worden ingezet.

Ben jij onze nieuwe collega?

Stuur dan je CV met motivatie per e-mail naar Rutger Bloemendal via: [email protected]. De organisatie ziet je reactie met belangstelling tegemoet.

Meer weten over het bronwater van WATER159 BV? Kijk dan op: https://www.rhederoord.nl/rhederoord/aqaaqa-waterbron/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen