Huisdier van de week: Swarte Sjaak zoekt Rustig Restaurant

Foto: Dierentehuis Arnhem en Omstreken

VELP – Sjaak is een lieve, rustige kat en komt steeds meer los, hij is een beetje op zichzelf maar komt graag voor een knuffel. Sjaak is een enorme schreeuwlelijk als het gaat om eten, daar doet hij alles voor.

Hij komt rond je draaien en kopjes geven als hij eten wil. Sjaak moet levenslang op dieetvoer (Urinary) blijven staan. Dierentehuis Arnhem en Omstreken plaatst hem graag in een rustig gezin, niet bij kleine kinderen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Sjaak.

 

Sjaak

Diernummer: 24976

http://www.dierentehuisarnhem.nl/product/sjaak/

Heeft u interesse? Geeft u Sjaak een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

 

Dierentehuis Arnhem e.o.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen