Afscheidsshow Jetty Mathurin in Dieren

Foto: Jetty Mathurin

DIEREN – Cabaretier Jetty Mathurin doet op zondagmiddag 8 oktober Dieren aan. Op uitnodiging van Theater RhederArt treedt ze op in de schouwburgzaal van Theothorne.

Het is een try-out van haar afscheidsshow, die als titel heeft meegekregen: ‘De Overdracht’. Tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie, vindt ze zelf. Ze is inmiddels 65-plus.

Jetty Mathurin stond voorheen altijd alleen op het podium, maar in verband met haar afscheid neemt ze vijf gasten mee. Maar liefst vier vrouwelijke collega’s staan in Dieren met haar op het podium: Jasmine Sendar, Jeritza Toney, Farida van den Stoom en Stacey Esajas. Vier jonge vrouwen met de lach aan hun rok.

Daarnaast neemt ze een ‘gearriveerde’ mannelijke collega mee. Dat zou maar zo Roué Verveer, Jörgen Rayman of Murth Mossel kunnen zijn. Maar het blijft een verrassing tot de voorstelling begint.

Kenmerkend voor Jetty Mathurin is dat ze maatschappelijke thema’s op humorvolle wijze behandelt. De show begint om 14.30 uur. Kaarten zijn te bestellen op: www.rhederart.nl

Jetty Mathurin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen