Geslaagd dierenbuffet in Dieren

DIEREN – Ondanks het regenachtige weer waren er wederom veel dieren met hun baasje naar het jaarlijkse dierenbuffet gekomen op het Ericaplein in Dieren.

Voorzitter Ben Denekamp van winkeliersvereninging Centrum Dieren heette iedereen van harte welkom en bedankte de Stichting Dieren met Dieren weer voor het uitgebreide buffet en feliciteerde de Stichting met haar 15-jarig jubileum.

Hierna gaf hij het woord aan burgemeester Petra van Wingerden, zij prees de baasjes van de aanwezige (huis)dieren die met dit “hondenweer“ toch waren gekomen. Zij opende na een kort woord het feestelijke buffet, waarna alle honden zich te goed deden aan de lange tafel met de heerlijke brokken, koekjes en andere lekkernijen. Ook de konijnen, kippen, hamsters, cavia’s en een paard van de Rhedense kinderboerderij genoten van al het heerlijke voedsel.

Omdat de Stichting dit jaar 15 jaar bestaat werd de viering van dierendag samen met Winkelcentrum Dieren en de Dierense Marktvereniging groots gevierd, zo was er ook een selfie- en knuffeldierenwedstrijd en een roofvogel- en hondenshow.,

“Ondanks het slechte weer is het toch weer een geslaagde dag geworden,” aldus Peter Reinders van de stichting Dieren met Dieren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen