Open Huis Dorpskerk Spankeren

Foto: rheden.nieuws.nl

SPANKEREN – Op zaterdag 14 oktober is de Dorpskerk in Spankeren open voor iedereen die eens een kijkje wil nemen en dan kan ontdekken dat er zoveel meer kan in deze kerk.

De pas gerenoveerde Dorpskerk is een veelzijdig gebouw als een romantische trouwlocatie of voor een afscheidsdienst, het geven van concerten, het houden van bedrijfspresentaties, lezingen, exposities, enzovoort.

Een bezoek aan deze monumentale kerk kan u op ideeën brengen! Een aantal bedrijven zal daaraan hun medewerking verlenen.

Restaurant “De Luchte” kan niet ontbreken en ook uitvaartverzorger Lian Brandsma zal er zijn. Deco Greens, uit Spankeren, laat hun decomateriaal van kunstbloemen tot kunstpalmen zien en de Aalsmeerse bloemenhal levert een trouwboeket.

Fotozaak “Foto, print & design” laat haar mogelijkheden zien. Juwelier Ronald Schutte levert promotiemateriaal en er is zelfs een weddingplanner van boekhandel Dieren aanwezig.

Met al deze bedrijven kan de Stichting laten zien dat de zaalruimte ingericht kan worden naar eigen idee en wens, daarbij kan gebruik worden gemaakt van de aanwezige voorzieningen. De unieke sfeer van deze oude kerk maakt van uw evenement iets bijzonders!

Er zijn twee exposanten aanwezig: Berend Smits met houtsculpturen en Triny Vossenberg met schilderijen. Gé Helmich verzorgt een muzikaal intermezzo. Natuurlijk is er koffie en thee.

U bent van harte welkom op zaterdagmiddag 14 oktober van 13.30 – 17.00 uur. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.stichtingdorpskerkspankeren.nl