Wie gunt u in de decembermaand een ‘extraatje’?

Foto: Hilvers

VELP – Bakker Hilvers viert dit jaar haar 250-jarig bestaan en viert dit samen met haar klanten door verschillende leuke acties gedurende het jaar.

“December nadert en is de maand om stil te staan bij onze welvaart en bij degenen die dat moeten missen. Gelukkig zijn er veel goede doelen en initiatieven die hier op de één of andere manier iets aan doen. Zo zijn er mensen die cadeaus inzamelen voor kinderen die nooit iets in hun schoen krijgen, geld inzamelen voor een kerstboom in het Hospice of een gezellige tweede kerstdag organiseren voor eenzame ouderen, enzovoort.”

“Wij, als team filiaal van Bakker Hilvers te Velp, zijn op zoek naar een ‘goed doel’ in de nabije omgeving, die we willen sponsoren, door klanten te vragen hun hilvo’s (spaarpunten) ter plekke te doneren aan het gekozen goede doel. Later zullen de punten worden omgezet in een geldbedrag of in natura middels heerlijke producten uit onze bakkerij.”

“Dus hebt u suggesties voor een goed doel, of bent u wellicht zelf betrokken bij een belangeloze organisatie die wat betekent voor de medemens?”

“Laat een reactie achter op de Facebookpagina van Rheden.nieuws.nl, voor vrijdag 20 oktober, en wellicht wordt het door u aangedragen ‘doel’ de uitverkorene en kunnen we samen iets betekenen voor deze mensen.”

Mylotte Boelens (filiaalhouder Bakker Hilvers Velp)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen