Première toneelvereniging De Rhederijcker!

Foto: De Rhederijcker

RHEDEN – Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober brengt toneelvereniging de Rhederijckers het blijspel “Zusters in zaken” geschreven door Ton Davids.

Klooster Welgelegen staat aan de rand van een faillissement. Moeder overste met 3 nonnen wringen zich in allerlei bochten om het hoofd boven water te houden. De bisschop, Monseigneur Siemelink, die ieder jaar een weekje in het klooster komt
uitrusten, is dan ook van plan het klooster te verkopen en er een casino van te laten maken. Dan staan de nonnen op straat en dat willen ze natuurlijk niet.

Dan verschijnt Guus Jongeneel ofwel meneer BIL van Building Investments Limited, een kordate man die grootse plannen heeft met het klooster. Als dan ook nog Rianne het klooster in vlucht, omdat zij achtervolgd wordt door een groep drugdealers is de chaos compleet.

Hoe loopt het af met moeder overste en de zusters Agaath, Clara en Francisca?

Beleef het mee en kom kijken naar onze voorstelling in theater de Klaproos in Rheden, Korenbloemstraat 21. Er is keuze uit een avondvoorstelling op vrijdag en zaterdag of een matinee op zondag. Entree is € 6,- kinderen jonger dan 16 jaar en 65+ € 5,-.

Kaarten kunt u bestellen via de website: www.toneelvereniging-de-rhederijckers.nl/reserveren/ of telefonisch bij Marijke Weimar, tel. 026 – 49 54 366

De spelers begroeten u graag in klooster Welgelegen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen