Winst voor KV Diderna/Visser Sloopwerken

DIEREN – Het selectieteam van KV Diderna/Visser Sloopwerken uit Dieren heeft haar laatste wedstrijd afgesloten met een knappe overwinning op KV Mélynas, op eigen veld werd gewonnen met 14-11.

De ploeg uit Dieren wist dat het een zware wedstrijd zou worden tegen KV Mélynas maar was vanaf het begin af aan gebrand om de wedstrijd te winnen.

In de 4e minuut opende Kevin Miechels namens KV Diderna/Visser Sloopwerken de score en snel daarna werd de 2-0 gescoord. Het goede spel hield ondanks de warmte lang aan, na 22 minuten stond de ploeg uit Dieren op een riante 7-2 voorsprong.
Uiteindelijk zakte de ploeg uit Dieren in de eerste helft iets in waar KV Mélynas dankbaar gebruik van maakte.

Na 35 minuten spelen werd een ruststand bereikt van 8-5 in het voordeel van de ploeg uit Dieren.

In de rust werd door coach Sjaak van der Lee benadrukt dat het goede spel de gehele wedstrijd moest worden vastgehouden, enigszins inzakken en de wedstrijd kon zomaar andersom verlopen. Snel na rust scoorde KV Mélynas de 8-6 en was de riante voorsprong snel weer teruggedraaid. Tijdens de eerste 10 minuten van de 2e helft gingen beide ploegen gelijk op, hierna kwam KV Mélynas knap terug tot 10-10 en was er ineens weer een wedstrijd.

Na de 10-10 zwakte KV Mélynas af en bleek de ploeg uit Dieren toch de sterkere ploeg te zijn, 30 seconden na de gelijkmaker werd de 11-10 alweer op het scorebord gezet. Uiteindelijk sloeg KV Diderna/Visser Sloopwerken 4 minuten na de gelijkmaker een gat van 2 doelpunten en wist dat de winst bijna binnen was.

Na een laatste doelpunt van KV Mélynas (12-11) scoorde de ploeg uit Dieren kort daarna de 13-11. Uiteindelijke werd in de laatste 1,5 minuut van de wedstrijd de voorsprong uitgebouwd tot de einduitslag van 14-11.

KV Diderna/Visser Sloopwerken staat slechts 2 punten achter de nummer 2 en gaat zo vol goede moed het zaalseizoen in welke begint in de 2e week van november.